Avion Kroacija erlajnsa sleteo na nos

Izvor: Studio B, 28.Sep.2013, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Kroacija erlajnsa" sleteo na nos

Avion hrvatske aviokompanije "Kroacija erlajns", sa 60 putnika i četiri člana posade, sleteo je na aerodrom u Cirihu "na nos" zbog tehničkih problema, a tom prilikom niko nije povređen.

Incident se dogodio sinoć posle 20 časova, javili su hrvatski mediji.

Kako je za index.hr rekla portparol "Kroacija erlajnsa", Ksenija Žlof, posada aviona profesionalno je reagovala i pratila propisanu proceduru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Piloti su pre sletanja prijavili da imaju problema s prednjim stajnim trapom. Oko 40 minuta kružili su iznad aerodroma, a onda su "sleteti na nos".

Reč je o prvom incidentu ove vrste aviona "Kroacija erlajnsa" od osnivanja kompanije, 1991. godine.

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion "Kroacija erlajns" sleteo na nos

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2013

Avion hrvatske aviokompanije 'Kroacija erlajns', sa 60 putnika i četiri člana posade, sleteo je na aerodrom u Cirihu 'na nos' zbog tehničkih problema. U incidentu srećom niko nije povređen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Cirih: Avion "Kroacija erlajnsa" sleteo na nos

Izvor: Blic, 28.Sep.2013

Avion hrvatske aviokompanije "Kroacija erlajns", sa 60 putnika i četiri člana posade, sleteo je na aerodrom u Cirihu "na nos" zbog tehničkih problema, a tom prilikom niko nije povređen...Incident se dogodio sinoć posle 20 časova, javili su hrvatski mediji...Kako je za index.hr rekla portparol "Kroacija...

Nastavak na Blic...

Avion "Kroacija erlajnsa" sleteo na nos

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2013

Avion hrvatske aviokompanije "Kroacija erlajns", sa 60 putnika i četiri člana posade, sleteo je na aerodrom u Cirihu "na nos" zbog tehničkih problema, a tom prilikom niko nije povređen.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.