Avganistan: Rulja ubila ženu i njeno telo bacila u reku

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: Rulja ubila ženu i njeno telo bacila u reku

Masa u Kabulu, avganistanskoj prestonici, brutalno je ubila jednu ženu i potom njeno telo zapalila, zato što je, kako tvrde, spalila kopiju Kurana, svete knjige islama.

Policija i svedoci događaja za Radio Slobodni Avganistan izjavili su da se incident dogodio danas u blizini svetilišta Šah-e Doh Šamšira. Oni su naveli da je besna masa ubila ženu, a njeno telo zapalila nakon što je ona spalila kopiju Kurana.

Jedan od svedoka rekao je: "Mi smo posmatrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << taj incident. Ona je spalila Kuran. Puno ljudi okupilo se na tom mestu. Spalili su je", prenosi Radio Slobodna Evropa.

Šef policije Kabula general, Farid Afzali, rekao je da je telo nesrećne žene potom bačeno u reku Kabul.

Roditelji žrtve su u razgovoru sa istražiteljima otkrili da im je ćerka bila psihički bolesna.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Besna rulja spalila ženu u centru grada!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2015, 00:39

Masa u Kabulu, avganistanskoj prestonici, brutalno je ubila jednu ženu i potom njeno telo zapalila, zato što je, kako tvrde, spalila kopiju Kurana, svete knjige islama...Policija i svedoci događaja za Radio Slobodni Avganistan izjavili su da se incident dogodio danas u blizini svetilišta Šah-e Doh...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.