Automobil danske ministarke pregazio migrantkinju VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil danske ministarke pregazio migrantkinju VIDEO

Jedna žena povređena je tokom incidenta u izbegličkom kampu u Danskoj kada je skočila pod vozilo u kojem je bila danska ministarka, a vozilo se nije zaustavilo.

Iz policije navode da je žena koju je automobil pregazio "lakše povređena".

Danska policija evakuisala je ministarku za migracije Inger Stojberg iz centra za deportaciju jer su zbog njene posete izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incident. Tom prilikom jedna žena se bacila na ministarkin automobil, međutim vozač je nastavio da vozi i zatim je pregazio.

Snimak incidenta objavljen je na internetu.

Kako se navodi, ministarka je doputovala u centar za deportaciju i tom prilikom se obratila samo jednoj porodici, što se nije svidelo ostalim stanarima kampa, jer su se svi spremali za njenu posetu. Okupili su se oko njenog automobila i smetali joj da ode, zbog čega je obezbeđenje moralo da je evakuiše.

Osim toga, RT navodi da je kružila glasina da će porodici koju poseti ministarka u izbegličkom kampu biti dodeljen azil.

“Pravili su kolače, kupili cveće i napravili postere na kojima je pisalo ’nismo kriminalci’. Ali za sve nas smatraju da smo problematični, pa je ona sve što je uradila posetila samo jednu izabranu porodicu“, navodi jedan od stanovnika izbegličkog kampa Valid Rahmati.

U Danskoj se nakon izbegličke krize iz 2015. godine nalazi oko 20.000 izbeglica, piše RT.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač danske ministarke pregazio migrantkinju

Izvor: RTS, 04.Nov.2017

Policija u Danskoj evakuisala ministarku za migracije Inger Stojberg iz centra za deportaciju, jer su zbog njene posete počeli neredi. Tom prilikom, jedna žena se bacila na ministarkin automobil, međutim, vozač je nastavio da vozi i pregazio ju je. ...

Nastavak na RTS...

Automobil danske ministarke pregazio migrantkinju /VIDEO/

Izvor: SandzakPress.net, 04.Nov.2017

Jedna žena povrijeđena je tokom incidenta u izbjegličkom kampu u Danskoj kada je skočila na vozilo u kojem je bila danska ministarka, a vozilo se nije zaustavilo. Iz policije navode da je žena koju je automobil pregazio “lakše povrijeđena”. Danska policija evakuisala je ministarku za migracije...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.