Atletiko kažnjen sa 600 evra zbog incidenta sa Ronaldom

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko kažnjen sa 600 evra zbog incidenta sa Ronaldom

Fudbalski Savez Španije (RFEF) kaznio je sa 600 evra madridski Atletiko zbog navijača, koji su upaljačem pogodili u glavu najboljeg igrača sveta i Reala Kristijana Ronalda.
(FOTO: AP)
Incident se dogodio u utorak na utakmici gradskih rivala u revanš meču polufinala Kupa kralja, koji je Real pobedio sa 2:0.
Atletiko zaslužuje da bude kažnjen sa 600 evra, pošto je reč o izolovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << incidentu, koji nije izazvao nikakvu štetu i povredu igrača – navodi se u saopštenju RFEF.
Ronaldo je oba pogotka na „Visente Kalderonu” postigao iz penala, a zamenjen u 75. minutu kada je umesto njega u igru ušao Hese Rodrigez. Real će u finalu Kupa kralja igrati 19. aprila protiv Barselone.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za upaljač u Ronaldovu glavu - 600 evra

Izvor: Mondo, 14.Feb.2014

Fudbalski Savez Španije kaznio je sa 600 evra Atletiko zbog navijača, koji su upaljačem pogodili najboljeg igrača..

Nastavak na Mondo...

Atletiko kažnjen sa 600 evra zbog incidenta sa Ronaldom

Izvor: Press, 14.Feb.2014

Incident se dogodio u utorak na utakmici gradskih rivala u revanš meču polufinala Kupa kralja, koji je Real pobedio sa 2:0.. "Atletiko zaslužuje da bude kažnjen sa 600 evra, pošto je reč o izolovanom incidentu, koji nije izazvao nikakvu štetu i povredu igrača", navodi se u saopštenju RFEF.. Ronaldo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.