Albanci pucali na Kuršumlijsku policiju

Izvor: Politika, 12.Avg.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci pucali na Kuršumlijsku policiju

KURŠUMLIJA – Pripadnici policijske uprave u Kuršumliji uhapsili su Fitima Ademija (23) iz sela Metohija, u opštini Podujevo, koji je sa još desetak lica pucao rafalom iz automatskog oružija na policajce, rečeno je u toj policijskoj upravi.

U tom incidentu niko nije povređen, ističu u policiji i navode da je do incidenta došlo sinoć oko 19 sati, kada je u selu Tačevac, na teritoriji opštine Kuršumlija, grupa od >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << desetak Albanaca zatečena na delu kako krade šumu koja je u vlasništvu Srba.

Sudiji za prekršaje, nakon saslušanja, odredio je meru zadržavanja od 10 dana Fitimu Ademiju zbog prelaska administrativne linije na nedozvoljenom mestu i on je odmah prebačen u pritvor u Prokuplju, dok su ostali traktorima uspeli da pobegnu i pređu na Kosovsku stranu.

Portparolka Policijske uprave u Prokuplju Tamara Kocić kazala je Tanjugu da u ovom trenutku ne može ništa zvanično da kaže o tom incidentu u selu Tačevac.

Tanjug

objavljeno: 12/08/2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.