ABA NEMA MILOSTI: Mornar drakonski kažnjen zbog incidenta protiv Cedevite

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA NEMA MILOSTI: Mornar drakonski kažnjen zbog incidenta protiv Cedevite

Barani odneli pobedu u tom meču.

Disciplinska komisija ABA lige bila je veoma stroga pošto je Mornar iz Bara žestotko kaznila zbog incidenta na utakmici prošlog kola protiv Cedevita Olimpije koji se dogodio u završnici meča. Barani će morati da plate kaznu od 20 hiljada evra, u prvom narednom meču kada budu domaćini protiv Zadra igraće pred praznim tribinama, dok će protiv Budućnosti parter biti prazan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Do incidenta, u meču koji je Mornar dobio, je došlo u poslednjim trenucima meča. Dereke Nidam je čekao da istekne vreme kada mu je Rajan Boutrajt ukrao loptu i zakucao. Boutrajt je ubrzo ušao u sukob sa navijačem koji ga je udario navijačkim rekvizitom i zatim pobegao. Igrači obe ekipe su odmah uleteli u teren i brzo smirili strasti, što su učinili i treneri oba tima na konferenciji posle meča.

Ipak, čelnici ABA lige odlučili su da posle prošlosezonske finalne serije nema nikakve tolerancije za ispade, pa je Mornar žestoko kažnjen. Zbog toga je nedavno Budućnost morala da prazni deo tribina u utakmici protiv Krke pošto je prethodno protiv Primorske na parket neko ubacio svežanj ključeva. Mornar ima pravo žalbe na ovu odluku, ali će se to verovatno dogoditi tek posle meča protiv FMP-a u Železniku koji se večeras od 20 časova otvara šesto kolo regionalnog takmičenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.