World of Warships i HumbleBundle zbrka

Izvor: Mondo, 01.Jul.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

World of Warships i HumbleBundle zbrka

Zbrka nastala sa HumbleBundle prodajom konačno je razrešena.

Foto: Wargaming World of Warships

Ispratili ste sigurnoputem sajtakompletnu zbrku nastalu sa HumbleBundle prodajom predmeta i moneta u World of Warships, gde je Wargaming promenio uslove i ono što je ponuđeno u paketu kada je paket već pušten u prodaju a kupili ga i aktivirali mnogi igrači.

Konačno je došlo do potpunog razrešenja situacije sa Wargamingom koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je prvo pristao da ostavi igračima brod Murmansk čak i nakon lansiranja pune verzije igre, ali i sledeće:

U roku od 72 sata svi koji su kupili E3 Digital Ticket Humble Bundle mogu da očekuju:

Ukoliko su već dobili Murmansk:

- 7 dana premium vremena

- 5 port slotova

- 1000 doubloons

Ukoliko ste aktivirali kod ali Murmansk i dalje nije u vašoj floti, potrebno jeda kontaktirate podršku korisnicima.

Ukoliko niste dobili Murmansk odnosno niste aktivirali kod, svi kodovi su ponovo aktivni i mogu se iskoristiti do 31. decembra tekuće godine. Po aktiviranju dobijate:

- Murmansk, port slot i 3 skill commanders

- 7 dana premium vremena

- 5 port slotova

- 1000 doubloons

U slučaju da ste pokušali da aktivirate kod i dobili poruku da je on istekao, Wargaming vas poziva da iznova pokušate sa unosom itogkoda. U slučaju da iznova imate probleme, potrebno je da kontaktirate podršku za brigu o korisnicima.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajtiforum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas naFacebooku,Twitterui Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.