Witcher 2.0 donosi talase protivnika za Geralta

Izvor: GameInfusion.net, 30.Sep.2011, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Witcher 2.0 donosi talase protivnika za Geralta

 

 
Ako do sada niste odigrali Witcher 2, najbolji je trenutak da to uradite. CD Projekt RED je objavio značajan patch koji igru podiže na verziju 2.0.

Sem tehničkih ispravki očekujte i novi sadržaj. Svi DLC dodaci koji su se pojavili deo su ove zakrpe. Dodat je i ekstremni nivo težine, koji donosi i moćnije predmete za Geralta. Dodat je i Arena mod, koji našeg omiljenog veštaca suočava sa talasima protivnika.

Skyrim izlazi 11. novembra, a do tada ne bi trebali da propustite, za sada, najbolji epski RPG ove godine. Za sve detalje vezane za Witcher 2 posetite našu bazu igara.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.