Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesne ispovesti: Kako je biti devojka gejmera VIDEO

Nije lako biti devojka gejmera otkrivaju nam iz prve ruke neke od takvih mučenica…

Odmah na početku je potpuno fer i pošteno reći da igre ne utiču dobro na veze. Čak ni na veze “cementirane“ brakom. Posebno, ako dragi igra Fortnite. Ili draga. Ali sad ćemo ostati u domenu priče - on je gejmer, a ona mu je devojka.

U ovoj zanimljivoj priči, za koju UNILAD tvrdi da je istinita, mladić je opsednuto igrao novu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mario Party igru. I to singlplejer kampanju, što je još gore, jer mogao je i njoj da ponudi džojstik, da igra s njim. Ostavila ga je. Ne zato što nije dobila džojstik (dobro, možda i zbog toga), nego zato što je bio opsednut igranjem igara.

Pročitajte i ovo: Najprodavanije igre 2018. godine.

Mada, još je veći smor, ako ti dragi napusti Red Dead univerzum vođen God of War rukom, zar ne?! Da, to je baš stravično… kad se simultano igra više hit igara…

YouTube kanal Girlfriend Reviews (nekad poznat pod imenom Shelby & Daphne) redovno donosi priče devojaka, koje su u vezi sa gejmerima ili to pokušavaju da budu. Ove devojke svoje frustracije životom s gejmerima nesebično dele sa preko 220.000 pratilaca, a video pregledi broje i po milion ili više. Upoznajte ih na Girlfriend Reviews.

Neke od igara, koje su se pojavile u video pričama su Red Dead Redemption 2, Dark Souls, Spider-Man, God of War, Dead Cells, Breath of the Wild, The Last of Us i mnoge druge.

Priča obično počinje tako što je devojka prisiljena da sedne iza ili u najboljem slučaju uza svog dragog i tu počinje zaplet - a šta to igraš, šta znači, kako si to uradio, zašto ideš tamo, a možda da… i njegovi komentari, naravno (kako drugačije), koji su uvek osuđujući i neretko smehotresni. Ne želimo da vam otkrivamo u kom pravcu sve priča može da ode, ali posle sati i sati sedenja ispred monitora ili TV-a neke od devojaka imaju ozbiljnih problema da zaspu posle svih tih izbezumljujućih likova i zvukova iz svih tih nasilnih i nerazumljivih priča u svim tim brzim igrama, koje je toooliko teško pratiti.

Uostalom, pogledajte i sami i zabavite se, znamo da ćete uživati u pričama, a u komentarima uvek možete da pružite podršku devojkama, kojima zaista nije lako!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Girlfriend Reviews



Izvor: Girlfriend Reviews



Izvor: Girlfriend Reviews

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.