[TV serije] Pogledajte Spartacus Vengeance trailer: ustanak robova počinje

Izvor: GameInfusion.net, 31.Jul.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[TV serije] Pogledajte Spartacus Vengeance trailer: ustanak robova počinje

 

 
Dugoočekivana sezona 2 igrane TV serije Spartacus, Vengeance, počinje sa emitovanjem na Starz mreži tokom januara 2012. godine.

Nastavak serije govori priču o ustanku gladijatora i robova protiv Rima. Sem likova iz serije Spartacus: Blood and Sand, družini se pridružuje i Gannicus, gladijator koji je dobio svoju slobodu u prequel-u Gods of Arena.

Trailer za drugu sezonu serije Spartacus Vengeance svedoči o krvavom obračunu sa Rimskom aristokratijom, ali i prikazuje bičevanje Oenomausa, kao i živu, možda i malo zdravu, Lucretiu, kojoj sada već definitivno fali neka daska u glavi.

Šta sve možete očekivati u Spartacus: Vengeance čitajte u našoj najavi.
 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.