Sony prikazao PlayStation 5 u akciji: Smrvio PS4 Pro!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony prikazao PlayStation 5 u akciji: Smrvio PS4 Pro!

Prvi put prikazana komparacija PlayStation konzole sledeće generacije i PlayStation 4 Pro konzole, koje je potučena do kolena!

Da li će se zvati PlayStation 5? Ne znamo, jer je kompanija Sony na prezentaciji snage novog gejming sistema upotrebila sintagmu “PlayStation sledeće generacije“. Svejedno, na premijeri performansi nove (mi ćemo je do daljnjeg zvati PlayStation 5) konzole, novi sistem do kolena je potukao PlayStation 4 Pro, koji je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uvek vrlo moćan, da ne kažemo potentan gejming sistem.

Pročitajte i ovo: Procureli i testovi - PLAYSTATION 5 biće jači ČETIRI puta!

Dva sistema, jedan pored drugog učitavali su složenu repliku Menhetna iz veoma popularne PlayStation igre Marvel's Spider-Man. Novom sistemu trebalo je manje od sekunda da učita sve, dok je PS4 Pro “radio“ čak osam sekundi i nešto. Novi sistem ima golim okom vidljivo bolju grafiku, veće polje prikaza i Sony je potvrdio da će moćna CPU i GPU kombinacija rezultirati čak i do 8K prikazom, zajedno sa novom ray tracing tehnologijom za bolji vizuelni doživljaj.

Na prezentaciji, sa čije je demonstracije preuzet ovaj video, rečeno je da će PlayStation 4 biti najvažniji proizvod za Sony gejming planove još makar tri godine i da će budući PlayStation nove generacije moći da pokreće i PS4 igre.

Video, koji je pred vama je napravio novinar The Wall Street Journal američkog dnevnika, objavio je Business Insider, dodajući da je prezentacija održana još u maju mesecu ove godine.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sony's official video comparing performance of PS4 Pro vs next-gen PlayStation pic.twitter.com/2eUROxKFLq

— Takashi Mochizuki (@mochi_wsj) May 21, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.