[RIP] EA zatvorio Visceral Games, tvorce Dead Space-a

Izvor: GameInfusion.net, 20.Sep.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[RIP] EA zatvorio Visceral Games, tvorce Dead Space-a

 

 
Loša vest ljudi. Visceral Games, razvojni tim iz Melburna, odgovoran za veoma uspešan Dead Space, je zatvoren. Dvadeset i jedan developer ostao je bez posla.

Tim nije zatvoren jer je bio loš, već zato što je australijski dolar jak, pa se izdavaču Electronic Arts ne isplati da tamo ima studio.

Inače, Visceral je poznat i po manje uspešnom Dante’s Inferno, poznatom po odličnom mračnom dizajnu, a studio već tri godine razvija novu >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << AAA igru. Šta će btii sa tim projektom, za sada se ne zna. Studio je ranije nosio ime EA Redwood Shores.

Naravno, sudbina Dead Space franšize nije ugrožena. Pročitajte naš Dead Space 2 opis.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.