Quantum Conundrum je složeniji nego što izgleda

Izvor: GameInfusion.net, 20.Sep.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Quantum Conundrum je složeniji nego što izgleda

 

 
Quantum Conundrum. Sledeći Portal 2. Niste upoznati? Pročitajte našu najavu, pa da nastavimo dalje...

Igra je skroz luda. Napredovanje je jedino moguće kroz manipulisanje predmetima u različitim dimenzijama. Zadaci su takvi da ovi naši "dosadni" zakoni fizike nisu dovoljni da bi se napredovalo dalje. Zato igrači moraju da menjaju različite dimenzije, sa drugačijim setovima zakona, kako bi kompletirali zadatke.

Met Saladej, glavni dizajner >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << okruženja, u razgovoru za VG247 objasnio je da je Quantum Conundrum još kompleksniji nego što u trejleru izgleda. Moguća je manipulacija na različite načine, pa su mogućnosti beskrajne.

Zato bi ova igra trebala da ima veliku vrednost ponovnog igranja, jer postoji mogućnost da misije pređete na više različitih načina.

Quantum Conundrum će izaći za PC, Xbox 360 i Playstation 3 u prvom kvartalu 2012. godine. Za više detalja posetite našu bazu igara.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.