Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Švarcija! (VIDEO)

Komentari čitalaca - ko će dočekati i ostarela Sindel!

Tokom Gamescom 2019 sajma Mortal Kombat igra dobila je najavu za Mortal Kombat 11 Kombat Pack, koji sadrži šest novih likova - Shang Tsung (upoznali smo ga), Nightwolf (upoznali smo ga), Sindel (najavili smo je), Terminator T-800 (Švarci je opet tu), Joker (iz mladosti) i Spawn.

Komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čitalaca uglavnom se tiču Švarcija, odnosno igrači se raduju njegovom dolasku i nadaju se nizu sjajnih poteza, dok se oko Sindel “lome koplja“, dok je po jednima baš onakva, kakvu su očekivali, drugi smatraju da je stara u odnosu na Kitanu, Milenu, Sonju i sve druge mladolike heroine i antiheroine ove popularne igre.

Sindel je već neko vreme tj. u ranijim izdanjima vrlo slično predstavljena, pa ne verujemo da će bora manje ili više imati bilo kakvog uticaja na njene moći i poteze.

Jedino što nas brine, kao i neke od gledalaca ovog videa je - ko će dočekati mart 2020. da sve ove likove sakupi?! Ko sad naruči Kombat Pack imaće svaki put nedelju dana pre svih mogućnost da se “taba“ sa likom, koji dolazi po datumima objavljenim u videu.

Kako se vama čini paket likova za MK11?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Mortal Kombat

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.