Pogledajte slike sa početka prodaje igre Modern Warfare 3

Izvor: GameInfusion.net, 08.Nov.2011, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte slike sa početka prodaje igre Modern Warfare 3

Od danas, širom sveta, počinje prodaja pucačine Modern Warfare 3, za koju se očekuje da će biti najprodavanija igra svih vremena.
 
Od Amerike, preko Evrope i Azije, do Australije, gejmeri širom sveta čekali su u redovima da se dokopaju svoje kopije igre Modern Warfare 3, koja je nastavak najuspešnije gaming franšize u istoriji.
 
Modern Warfare 3 je i u trci da postane najbrže prodavani entertainment proizvod svih vremena. Da podsetimo, prethodna Call of Duty igra, Black Ops, za pet dana prodaje skupila je 650 miliona dolara, što je više, za isto vreme, od bilo kog filma, muzičkog albuma ili bilo kog drugog proizvoda iz sveta zabave.
 
U produžetku, pogledajte galeriju slika sa početka prodaje igre Modern Warfare 3. Za više detalja o igri pogledajte Modern Warfare 3 u našoj bazi igara.
 






 

Nastavak na GameInfusion.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Modern Warfare 3 će obarati rekorde

Izvor: ITsvet.com, 08.Nov.2011

Wedbush analitičar Michael Pacther je izjavo da Call of Duty: Modern Warfare 3, koja bi trebala da se pojavi na policama prodavnica naredne nedelje će najverovantije postati najbolje prodavana igra ove godine i da ima velike šanse da nadmaši svog prethodnika Call of Duty: Black Ops u ukupnoj prodaji....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.