Pogledajte Kim Kardashian kao robinja Leia iz Star Wars

Izvor: GameInfusion.net, 25.Okt.2011, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Kim Kardashian kao robinja Leia iz Star Wars

 
Star Wars fanovi, bez brige. Ne radi se o nekom novom nastavku u kome bi ova "starleta’’ mogla da glumi dragu Leiu. Radi se o neuspelom pokušaju Kanyea Westa, da oplemeni program Comedy Central televizije.

Kim Kardashian se pojavila obučena kao robinja Leia u pilotu emisije '’Alligator Boots’’, čiji je idejni tvorac reper Kaney West. Na svu sreću, pre svega zahvaljujući zdravoj svesti i čistoj pameti plemenitih ljudi sa Comedy Centrala, pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ovog izgovora za zabavnu emisiju, završio je u podrumu, zaključan, zakopan, spaljen.

Plišani meda '’Beary White’’, sa glasom Barrya Whitea, Kim (poznata iz ne znam kog razloga) Kardashian kao guest star, i loše crnačke šale... Da se ne varamo, Comedy Central? Pored Futurame, South Parka, Daily Showa?
 
Mirza SEJDINOVIĆ

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.