Otkriven Mortal Kombat 11: Brutalno, sirovo, jako VIDEO

Izvor: Mondo, 18.Jan.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven Mortal Kombat 11: Brutalno, sirovo, jako VIDEO

MK11 je će vas oduševiti brzinom, potezima i mehanikom izvođenja, ali možda i zgroziti količinom brutalnosti, krvi i beskrupuloznosti, koju igrači pokazuju jedni prema drugima.

Tamo gde je Mortal Kombat X/L stao Mortal Kombat 11 nastavlja. Priča je i dalje važna, upoznaćemo nove likove, mračne i one malo manje mračne, a naglasak je opet na krvoproliću, jezivim Fatality završnicama i napucavanju protivnika do izdisaja. Mortal Kombat 11 je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čak i za prethodnike, jezivo brutalna igra, ali cenimo da igrači tako vole, čim je to sve upakovano u igru.

MK11 biće jedna od najzanimljivijih igara serijala, jer će ponuditi likove, kojima je moguće graditi karakter, moći i druge delove ličnosti, o čemu ćete više saznati na linku.

Mortal Kombat 11 biće dostupan 23. aprila za Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC. Svi koji naruče igru odmah i do izlaska imaće priliku da dobiju Šao Kana kao bonus i pristup ranom BETA testiranju igre.

Sve detalje o tome kakva je Mortal Kombat 11 igra dajemo vam u video prilozima, koji su dugački, izuzetno moćno animirani, brutalni (razume se) i na momente čak i jezivi. Ko voli - nek’ uživa!

Koji lik biste voleli da se vrati u ovom delu? Kako vam se dopada igra?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Mortal Kombat 11 video najava:



Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 kompilacija Fatality završnica:



Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 prolog priče:



Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 oružja i alati:



Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 Sonja Blejd predstavljanje:



Izvor: Mortal Kombat

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BRUTALNO MOĆNO IZGLEDA! Objavljeni trejleri za MORTAL KOMBAT 11, krvi do kolena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019

Potrudili su se oko nasilja...Za vreme dodele nagrada The Game Awards, Warner Bros. i NetherRealm Studios najavili su novu igru u serijalu Mortal Kombat. Jednostavno nazvan "Mortal Kombat 11" igračima će pružiti ono na što su navikli uz malo veće količine krvi i brutalnosti...Ono po čemu je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.