Izvor: Mondo, 14.Okt.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi GTA V ostaviće vas bez daha (VIDEO)

Novi, fotorealistični mod za GTA V će vas ostaviti bez daha - pogledajte ga i preuzmite za svoju igru.



Izvor: L00ping

GTA V je i dalje jedna od najpopularnijih igara, iako se pojavila pre pet godina i isto tako iza sebe poseduje jaku modersku zajednicu na PC-ju, koja uvek ume da nekako nadmaši sebe, bilo skriptama, izmenama gejmpleja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili uvođenjem fotorealistične grafike.

Već smo nekoliko puta pisali o kreacijama, koje grafiku u ovoj open-world pucačini dovode do savršenstva, a sada nas je bez daha ostavio mod PhotoRealistic San Andreas.

Moder L00 je kreirao ovaj mod i kako Play! Zine prenosi, može se reći da je odradio savršen posao izmenom grafike u igri, jer da nismo gotovo svi proveli toliko vremena u GTA 5, teško bismo razlikovali sliku iz igre od one načinjene fotoaparatom.

Ispod možete pogledati kako sve neverovatno izgleda, a fotorealistični mod možete da preuzmete sa ovog linka.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

GTA V ima novi fotorealistični mod koji ostavlja bez daha

Izvor: B92, 14.Okt.2018

GTA V je i dalje jedna od najpopularnijih igara iako se pojavila pre pet godina, i isto tako iza sebe poseduje jaku modersku zajednicu na PC-u koja uvek ume da nekako nadmaši sebe, bilo skriptama, izmenama gejmpleja, ili uvođenjem fotorealistične grafike...Već smo nekoliko puta pisali o kreacijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.