Izvor: Mondo, 19.Avg.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno, PES 2019 izgubio još jednu licencu!

Umesto da ga bude sve više, licenciranog sadržaja u PES 2019 igri je sve manje.

Konami je zvanično objavio na PES 2019 strani da nacionalni tim Brazila, iako je to bilo očekivano i najavljeno, neće biti dostupan kad se nova igra pojavi u prodaji.

Već sad vam je dostupna PES 2019 igra, isprobajte!

Zbog neočekivanih poteškoća, licence igrača Brazila (imena, likovi, način igre…), stadion i dresovi neće biti dostupni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na početku prodaje igre“, napisao je Konami i dodao da će Brazilci, koji igraju u drugim timovima i dalje biti dostupni u igri.

PES 2019 ismeva FIFA-u 19: Ovako se to radi (FOTO)

Nacionalni tim Brazila će možda biti dodat u budućnosti, kroz neku od nadogradnji igre, ali Konami nije naveo da li to sigurno i kada može da se desi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: OfficialPES

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.