Nema spavanja: Novi Call of Duty je besplatan!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema spavanja: Novi Call of Duty je besplatan!

Svi PlayStation 4 igrači dobili su neverovatan poklon!

Activision je na test igračima dao Call of Duty: Infinite Warfare. Za razliku od dosadašnjih testova, ovom će moći da se priključe svi PlayStation 4 igrači, nebitno da li su igru nabavili u terminu inicijalnog naručivanja ili ne.

Call of Duty: Infinite Warfare stavarao je i Srbin!

Beta test završava se u ponedeljak, 24. oktobra, u 19 sati. Igru već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sad možete početi da preuzimate putem PlayStation prodavnice. Infinite Warfare beta će ponuditi samo multiplayer deo igre, ali tačno koje mape i modove ćemo moći da isprobamo Activision čuva kao iznenađenje.

Pa, požurite, iznenadite se ;)

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: PlayStation

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.