Izvor: Mondo, 09.Nov.2018, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplja igra na svetu je - besplatna!

Preuzmite je do 18. novembra i ostaje vaša zauvek!

Igra Destiny 2, zajedno sa prvim delom, najskuplja je igra ikad napravljena i trenutno je besplatna u osnovnoj verziji za sve! Do 18. novembra možete da preuzmete besplatno Destiny 2 i sačuvate ga na svom Battle.net nalogu, preko ovog linka.

Osnovna verzija igre podrazumeva Story Mode, bez svih ekspanzija, koje koštaju oko 40 evra. To ćete morati da kupite, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ako želite da imate najbolju verziju igre, koja je sa Forsaken DLC-om postala jedna sasvim nova i mnogo bolja igra.

U svakom slučaju je ovo odličan dodatak za vašu kolekciju igara, u kojoj ćete svakako uživati, makar i u ovoj osnovnoj verziji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Destinygame



Izvor: destinygame



Izvor: destingame

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.