Izvor: Playsomnia.com, 05.Feb.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lightning Returns: FF13 retro-spektiva i novi borbeni sistem

Završnica Final Fantasy XIII serijala samo što nije stigla, a novi trailer je retro-spektiva. Osim pogleda na događaje iz prethodne dve igre primetićete da je sve ustvari urađeno u retro stilu ranijih Final Fantasy igara. Iako je takoreći edukativnog karaktera, neke ključne tačke u priči su ignorisane ili nisu objašnjene pa je poenta ipak više da nas zabavi retro fazonom, a ne da se traži smisao nekih događaja koji su prikazani. Pored toga je tu i trailer koji prikazuje jednu od većih izmena za poslednju igru trilogije - borbeni sistem. Lightning Returns: Final Fantasy XIII izlazi za dve nedelje, preciznije 14. februara i po gameplayu jedva da liči na prethodnike, opis baziran na japanskog verziji možete pročitati ovde, a nove trailere pogledati u nastavku.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Povezane vesti

Lara Croft = Lightning , još jedan DLC za Lightning Returns: FF13

Izvor: Playsomnia.com, 06.Feb.2014, 01:51

Za one koji nisu primetili još, Square Enix poseduje nekoliko firmi na zapadu, a među njima i Crystal Dynamics koji radi na Tomb Raider igrama. Lara je opet u svetlu javnosti zbog novog izdanja za PS4 i XONE, a njena odeća, oprema i prljavština naćiće svoj put i ka Lightning u Lightning Returns:...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.