Legendarna FPS igra je besplatna, ugrabite je sad!

Izvor: Mondo, 05.Jul.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarna FPS igra je besplatna, ugrabite je sad!

Platforma Good Old Games pruža specijalnu pogodnost, Shadow Warrior iz devedesetih godina je besplatan za preuzimanje.

Shadow Warrior je izašao pre 20 godina, po gejmpleju je sličan igri Duke Nukem 3D i koristi isti endžin. Igrate kao legendarni ratnik iz senke Lo Wang, koji se bori protiv mračnih stvorenja koja žele da osvoje zemlju izlazećeg sunca. Ovaj šuter iz prvog lica je po nekim karakteristikama bio ispred svog vremena, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vozila kojima se moglo slobodno upravljati.

Igru sa GOG-a možete preuzeti na Shadow Warrior linku, sa bonus sadržajem. Shadow Warrior je takođe besplatan na Steamu, ali bez dodataka.

Legendarnu igru i svakako klasik svoje vrste vredi dodati u kolekciju, to što je besplatan predstavlja razlog više, zaključuje Play! Zine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.