Jedna od Assassins Creed igara vraća se poboljšana

Izvor: Mondo, 10.Feb.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od Assassins Creed igara vraća se poboljšana

Pogledajte kako će izgledati remasterizovani Assassins Creed III, koji je dobio i datum objave.

O Assassin’s Creed III remasteru se govori već dugo, ali je Ubisoft tek sad rešio da otkrije datum kad će on postati dostupan za kupovinu. Na svu sreću nećemo morati dugo da čekamo, poručuje Play! Zine, jer Assassin’s Creed III u osveženom izdanju stiže 29. marta za PC, PlayStation 4 i Xbox One, kao unapređena verzija za Xbox One >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << X.

Pročitajte i ovo: Šta radi Ubisoft u Beogradu... >>>

Ovo izdanje nam omogućava da sa poboljšanom grafikom i finijim gejmplej mehanikama ponovo proživimo period revolucije u Americi - i to uz sav dodatan sadržaj! Uz objavu datuma izlaska, Ubisoft je doneo i video u kojem su uporedo prikazani original i remaster, pa tako lako možete da vidite koliko osvežena verzija izgleda lepše nego pre.

Uživajte i javite nam svoje utiske i da li ste igrali ACIII!



Izvor: Ubisoft

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.