Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igra za četiri dana skinuta 10 miliona puta!

Pa to može samo Rovio-u da pođe za rukom!



Izvor: Angry Birds

Ako ste mislili da je Angry Birds stvar prošlosti i da više niko ne igra igre iz ovog serijala, Rovio je objavio statistike koje govore da je Angry Birds 2 za samo 4 dana od kako se pojavio na tržištu skinut preko 10 miliona puta.

Naravno, treba imati u vidu da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o besplatnoj igri koja je dostupna svim korisnicima iOS i Android uređaja. Finska kompanija nije objavila koliko su korisnici do sada novca uložili u sistem obnavljanja života u igri koji funkcioniše prolaskom vremena ili kupovinom za novac.

Inače, cela Angry Birds franšiza od kako je debitovala 2009. godine ima preko milijardu preuzimanja, kada se u obzir uzmu sve igre koje nose ovo ime.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.