Gamecrush.com: igrajte se sa zgodnim gejmerkama!

Izvor: GameInfusion.net, 12.Sep.2010, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gamecrush.com: igrajte se sa zgodnim gejmerkama!

Devojke se igraju u znatno manjoj meri od muškaraca. To je aksiom. Da li je to zbog nedostatka testesterona ili društvenog i kulturnog konteksta, ne znamo. Ali da se popunjavanjem te praznine može zaraditi, i to dosta, sada znamo.

Gamecrush.com nalikuje društvenoj mreži na kojoj se igrači pronalaze, upoznaju i igraju casual, ali i ozbiljnije igre. Međutim, postoji jedan zanimljiv sloj u toj priči. Naime, ovaj servis nudi igračima da plate kako bi se poigrali. ali i videli putem web kamera, sa pripadnicama lepšeg pola.

Zbog toga Gamecrush podseća na neku 18+ web lokaciju, gde usamljeni muškarci plaćaju damama za virtuelni sex. Na neki način, Gamecrush nije daleko od toga. Modeli, kojih ima oko hiljadu, zovu se Playdates. Sem liste igara, one na svojim profilima mogu da vode blog, te da objavljuju svoje slike i video klpove.

Postoji diferencijacija između devojaka koje igraju Flirty i Dirty, tj. koje samo flertuju, i onih modela koje prihavataju i nešto više. A da bi ste zaključili šta je to više, koristite maštu... Sem causal igara, poput potapanja brodova i sl, moguće je i igranje naslova...

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.