FOR HONOR besplatan do 27. avgusta (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOR HONOR besplatan do 27. avgusta (VIDEO)

For Honor igra, u Standard Edition izdanju, je besplatna za preuzimanje na uPlay prodavnici do 27. avgusta!

Brawler kompanije Ubisoft, For Honor, koji nas je odveo u srednji vek je već dosta puta bio besplatan na različitim platformama kao pokušaj da se igra što više popularizuje. Tako je ovaj naslov već bio nebrojeno puta deo promocija u vidu besplatnih vikenda igranja, nedavno je podeljen na Epic Games platformi, a sad je, takođe besplatan i na uPlay sistemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kompanije Ubisoft.

Pročitajte i ovo: BESPLATNO igrajte preko 100 najvećih AAA igara! (VIDEO)

Ovo ne važi samo za određeni period, već svako ko For Honor stavi u svoju biblioteku, on zauvek ostaje u vlasništvu igrača. Promocija traje sve do 27. avgusta, ali vam je najbolje da požurite.

Ovo su odlične vesti za sve igrače koji su do sada propustili šansu da ugrabe ovu igru, i preporučujemo da to sada i učinite, pošto Ubisoft i dalje aktivno održava igru dodavanjem sezonskog sadržaja sa kojim dolaze nove mape, borci i gomila toga.

Dakle, šta čekate - pravac svoj uPlay nalog i igrajte For Honor!



Izvor: Ubisoft UK

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.