EA najavio cyber-punk pucačinu Syndicate za februar

Izvor: GameInfusion.net, 29.Sep.2011, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EA najavio cyber-punk pucačinu Syndicate za februar

 

 
Syndicate, akciona reinkarnacija taktičkog PC klasika iz 1993. godine, izaći će 24. februara za PC, Xbox 360 i Playstation 3, objavio je danas, izdavač Electronic Arts.

Syndicate je smešten 2069. godine u distopijansko društvo pod kontrolom mega-korporacija, poznatijih kao Sindikati. Raja je prihvatila da nosi neuro-čipove, koji su neophodni za normalan život, bankarstvo, edukaciju, zabavu, osiguranje i lečenje u bolnicama. Sindikati tako ostvaruju >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << centralizovanu moć nad svetom i stalno se međusobno bore za kontrolu i dominaciju na tržištu.

Igrači će se naći u uluzi EuroCorp agenta, živog prototipa sa najsavremenijim bio-tech čipom DART6, koji mu omogućava da usporava vreme i vidi kroz zidove.

Syndicate izlazi za PC, Xbox 360 i Playstation 3 sledeće godine. Za više detalja posetite našubazu igara.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.