EA najavio Battlelog, besplatnu mrežu za Battlefield 3 igrače

Izvor: GameInfusion.net, 15.Jul.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EA najavio Battlelog, besplatnu mrežu za Battlefield 3 igrače

 
Electronic Arts je najavio novu Battelog platformu za online aktivnosti fanova predstojeće pucačne Battlefield 3. Kao ključne karakteristike ovog servisa kompanija izdvaja social networking komponentu i činjenicu da su sve usluge, za razliku od konkurenske mreže Call of Duty: Elite, besplatne.

Battelog omogućava održavanje liste prijatelja, feed komunikaciju, kreiranje grupa, deljenje sadržaja i sl. Najavljena je i napredna Battlefield 3 statistika u realnom vremenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << />
Battelog je inspirisan Autolog društvenom funkcijom trkačke igre Need for Speed: Hot Pursuit, koja je unapredila pojam takmičenja sa drugim igračima, na osnovu rezultata, čak i u single player komponenti.

GI pita: Battlefield 3 ili Modern Warfare 3?
 

 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.