Crni petak za gejmere je počeo!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni petak za gejmere je počeo!

Verovatno najbolja vest za igrače je početak Steam rasprodaje!

Foto: Steam. Steam rasprodaja igara.

Valve je ovoga puta nešto promenio koncept. Flash Sales i Daily Deals više neće postojati, tako da ono što je sad na sniženju će verovatno jedino i ostati na sniženju do kraja akcije koja traje do 1. decembra. Bez obzira na to, skoro 200 igara je trenutno na popustu, tako da svakako proverite da li je neki od naslova koji vas zanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na akciji.

Naziv ove rasprodaje je The Exploration Sale, a neki od naslova koje Valve stavlja u prvi plan su ARK: Survival Evolved (16€), H1Z1 (13€) kao i Civilisation i Fallout franšize koje su i do 75% na popustu.

Početak Steam akcije i rasprodaje poklapa se sa Crnim petkom, najvećim praznikom kupoholičara širom sveta. Crni petak je dan posle Dana zahvalnosti u SAD, označava početak novogodišnje šoping groznice i tokom tog dana (i sajber ponedeljka) proizvodi se nude po značajno nižim cenama, a gejmeri i IT zaluđenici, pa i oni koji to nisu, ali žele da kupe neki novi gedžet tad imaju razlog više za kupovinu, jer tokom godine teško da će imati povoljniju cenu ili dobiti ono što će im se ponuditi uz proizvod kao tokom Crnog petka.

Crni petak ustanovljen je početkom milenijuma, a od 2005. godine tradicionalno je dan u godini kad ljudi širom sveta najviše troše i kad kompanije ostvaruju najveću prodaju.

Budite i vi deo Steam Crnog petka, vidimo se na rasprodaji!

Osim na MobIT-u, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.