Call of Duty: Modern Warfare 3 stiže i za Nintendo Wii

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Call of Duty: Modern Warfare 3 stiže i za Nintendo Wii

 

 
Activision je potvrdio glasine: posle pucačine Black Ops, koja je izašla i u verziji za Nintendo Wii, i sledeća igra iz ove serije, Modern Warfare 3, pojaviće se na ovoj konzoli.

Ostali detalji nisu poznati. Treyarch je studio koji je, do sada, radio sve naslove za ovu konzolu, uključujići i prvi Modern Warfare. Drugi deo ove popularne podfranšize nikada nije izašao za Wii.

Call of Duty Modern Warfare 3 izlazi 8. novembra za PC, Xbox 360 i Playstation 3.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Pogledajte fantastični Rage Trailer sa Džonom Gudmanom

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011

 .Ok. Meteor je zveknuo Zemlju. Izgrađena je barka (Ark), protagonist prvi put izlazi u Pustoš (Wasteland), da bi se borio protiv Autoriteta...Da, podseća na Fallout, Borderlands, pa i Brink, ali, ljudi, John Goodman ima važnu glasovnu rolu, ne samo u trejleru, već i igri (a ni ostale kolege...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.