Black Ops Rezurrection DLC: tamanite zombije i na Mesecu

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Black Ops Rezurrection DLC: tamanite zombije i na Mesecu

 

 
Šta se danas najviše prodaje? Pucačine sa vojnicima i koljačine sa zombijima. Zašto onda ne ubiti dve muve (vojnika i zombija?) jednim udarcem?

Activison je ovo provalio još odavno, a došlo je vreme da izmuze i poslednji cent iz svoje zlatne krave, Black Ops, jer je novo tele na horizontu.

Ovaj izdavač je najavio četvrti, i verovatno poslednji, Black Ops DLC, pod nazivom, "Rezurrection" za 23. avgust.

Dodatak će najpre izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << za Xbox 360 po ceni od 1200 Majkrosoft poena, a korisnici ostalih platformi moraće da se strpe još neki dan.

Paket sadrži zombi tematiku. Donosi prerađene zombi mape Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa i Der Riese, kao i jednu potpuno novu, i to na Mesecu!
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.