Bioware pita: Želite li da sledeći Mass Effect bude prequel ili sequel?

Izvor: GameInfusion.net, 20.Nov.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioware pita: Želite li da sledeći Mass Effect bude prequel ili sequel?

 
 
Najznačajniji čovek u Bioware-u po pitanju Mass Effect serijala, Casey Hudson, pitao je fanove preko svog tviter profila da li žele da radnja nove igre bude smeštena pre ili posle dešavanja iz trilogije. Ovo je vrlo zanimljiva tema za razmišljanje.
 
Ako igra bude smeštena nakon epiloga trilogije, postavlja se pitanje kako izaći na kraj sa pojedinim izborima iz sva tri dela, a javlja se i dilema koji bi od tri moguća završetka igre bio osnova, pošto oni >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ostavljaju galaksiju u različitim stanjima. U tom slučaju možda bi najbolje bilo smestiti radnju u malo dalju budućnost da bi se izbegli problemi sa kontinuitetom.
 
Ukoliko se ipak odluči da priča bude smeštena pre trilogije, tu potencijalnih mogućnosti ima mnogo, npr. First Contact War ili stvaranje Genophage-a. U svakom slučaju treba biti pažljiv da ne bi došlo do protivrečnosti sa postojećom pričom.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.