Besplatno skinite čuveni Medal of Honor!

Izvor: Mondo, 17.Mar.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno skinite čuveni Medal of Honor!

Medal of Honor: Pacific Assault je besplatan na servisu Origin, preuzmite ga već sad!

Foto: Promo/Medal of Honor.

Electronic Arts nastavlja sa iznenađenjima kroz svoj On the house program na servisu Origin kroz koji nam poklanja neke starije PC naslove iz svoje kolekcije (sve o tome smo napisali OVDE). Sada je na redu Medal of Honor, poglavlje iz 2004, Pacific Assault.

Napomena

Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << već nemate Origin PC aplikaciju moraćete da je preuzmete, ali ne brinite, instalacija protiče glatko i bez problema i brzo ćete se snaći za sve što vam treba (Origin će vas voditi kroz proces, spremite validan mejl).

Obratite pažnju da ova igra više nema multiplayer komponentu, jer je ista išla preko servisa GameSpy koji više nije u funkciji. Ali, tu je i dalje više nego dobra kampanja kao podsetnik na period slave WW2 FPS igara.

Medal of Honor: Pacific Assault preuzmite besplatno sa ovog linka. Jednog kada igru ”kupite”, ostaće vam trajno na Origin nalogu. Uživajte u igranju!

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: JackDoyle93.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Medal of Honor: Pacific Assault je besplatan na servisu Origin

Izvor: B92, 17.Mar.2016

Electronic Arts nastavlja sa iznenađenjima kroz svoj On the house program na servisu Origin kroz koji nam poklanja neke starije PC naslove iz svoje kolekcije...Sada je na redu Medal of Honor, tačnije njegovo poglavlje iz 2004. godine Pacific Assault...Obratite pažnju da ova igra više nema multiplayer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.