Batman: Arkham City PC verzija odložena

Izvor: Playsomnia.com, 08.Nov.2011, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batman: Arkham City PC verzija odložena

Vlasnici konzola su već uveliko prešli igru, a ostali koji čekaju PC verziju će morati da se strpe još oko dve nedelje. Batman: Arkham City će na PC stići tek 25. novembra, nedelju dana kasnije od do sada planiranog datuma. Izdvač bi hteo da nas ubedi da se radi o dodatnom poliranju, ali je mnogo verovatnije da su konzole bile u prednosti.

Nastavak na Playsomnia.com...






Povezane vesti

Odložen datum izlaska za PC verziju igre Batman: Akrham City

Izvor: GameInfusion.net, 09.Nov.2011, 16:48

 .PC verzija akcione avanture Batman: Arkham City, koja je već dostupna na konzolama nove generacije, odložena je za 25. novembar, iako je prethodno najavljena za 18.11.. .U slučaju da ste propustili da se informišete o ovoj odličnoj igri, u pitanju je nastavak franšize igara o Betmanu...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.