U četvrtak bez vode potrošači u Barajevu i Sremčici

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak bez vode potrošači u Barajevu i Sremčici

Zbog radova na crpnoj stanici "Lipovica" u četvrtak 24. maja od 8.00 sati do ponoći bez vode će ostati potrošači u pojedinim naseljima, saopštilo je danas Javno komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija.

Bez vode će u četvrtak od osam do 24 sata ostati potrošači u naseljima Barajevo, Gunjica, Guncati, Meljak, Vranić, Baćevac, Veliki Borak, Šiljakovac, Mali Leskovac, Ravni Gaj, Gaj i gornji deo Sremčice, bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ibarskoj magistrali.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbedjene su autocisterne.

- Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove završe u što kraćem roku, a potrošače molimo za strpljenje i razumevanje - poručuje se u saopštenju.

Ovim radovima biće obezbeđeno pouzdanije snabdevanje potrošača vodom ovog dela grada. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Povezane vesti: Sutra bez vode delovi Leštana Deo Zvezdare u četvrtak bez vode Bez vode večeras Radnička, sutra deo Zvezdare Bez vode sutra deo Zvezdare i Palilule Deo Zvezdare danas do 14 sati bez vode
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo Zvezdare bez vode u sredu do 15 sati

Izvor: Studio B, 22.Maj.2012

Danas od 8 do 15 sati bez vode će biti potrošači u Učiteljskom naselju, u bloku oivičenim Ustaničkom, Bulevarom kralja Aleksandra i Pljevaljskom i u ulicama Olge Alkalaj, Milića Rakića i Mihaila Todorovića. ..U navedenom periodu umanjen pritisak vode osetiće potrošači u naselju Mali Mokri...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.