Troje poginulo u udesu na Ibarskoj

Izvor: B92, 15.Sep.2013, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulo u udesu na Ibarskoj

Gornji Milanovac -- U selu Zagrađe u podnožju Rudnika, na Ibarskoj magistrali danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe poginule.

U nesreći su stradala dva rukometaša mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem (16) i Ignjat Popović (18).

Oni su povredama podlegli na licu mesta, kao i žena koja je upravljala vozilom, V.S (44). Sve troje putnika juga su iz Beograda.

Nesreća se dogodila oko 8.30.

Put >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svadbeno veselje u Novi Pazar tragično se završio za četrdesetčetvorogodišnju V.S. i njene pastorke. Otac tinejdžera, kako saznajemo, nalazio se u vozilu koje se kretalo iza "juga", kojim je upravljala V.S. Prema informacijama iz policije, ona je iz, za sada neutvrđenih razloga, prešla u levu traku i direktno se sudarila sa kamionom marke "skanija" novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z. (37) iz Kruševca.

"Čuli smo prasak i kolona je stala. Kada sam izašao video sam auto ispod kamiona", rekao nam je jedan očevidac.

Vlasnik kamiona Asmir Ujkanović kaže da njegov vozač nije zadobio teže povrede.

"Po izjavi očevidaca i svedoka vozač je iz pravca Kraljeva išao prema Beogradu i primetio je iznenada da vozilo iz kolone prelazi na levu, odnosno njegovu stranu. Pokušao je da izbegne, kočio, ali vozilo je udarilo direktno u kamion", rekao je Ujkanović.

Ibarska magistrala najopasniji je putni pravac u Srbiji, kažu u Agenciji za bezbednost saobraćaja. S obzirom na frekvenciju saobraćaja, ali i na to da trake nisi fizički odvojene, u Agenciji ocenjuju da se situacija neće bitno promeniti sve dok ova deonica ne bude uređena kao auto-put.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje mrtvih u sudaru automobila i kamiona na Ibarskoj magistrali

Izvor: Blic, 15.Sep.2013

U selu Zagrađe u podnožju Rudnika, na Ibarskoj magistrali danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe poginule, rečeno je agenciji Beta u policiji u Čačku...Nesreća se dogodila oko 9 sati. Kako je rečeno u policiji, do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil i...

Nastavak na Blic...

Partizanovi rukometaši među poginulima na Ibarskoj magistrali

Izvor: Radio 021, 15.Sep.2013

Rukometaši mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem Popović (16) i Ignjat Popović (18) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.