Tragičan udes na Ibarskoj magistrali

Izvor: Politika, 30.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragičan udes na Ibarskoj magistrali

Tragičan udes na Ibarskoj magistrali

Čačak – U stravičnom udesu u selu Prislonica, na Ibarskoj magistrali, koji se desio preksinoć nešto pre 23 časa, poginule su Nataša M. (41) i Ivana J. (24), a teško je povređen Vladimir S, iz Čačka. Oni su se nalazili u „jugu” registracije ČA 906–69. Lakše povrede zadobio je Milan J. (21) iz Ljubića, vozač „hjundaija”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << registracije BG 899–914.

Prizor na mestu nesreće je bio stravičan. Od snažnog udara, telo poginule Nataše M. je izletelo iz kola i završilo nekoliko metara dalje u potoku.

– Do nesreće je došlo kada je na „jugo”, koji je od Gornjeg Milanovca ka Čačku vozio Vladimir S, naleteo otpozadi automobil marke „hjundai”. Udar je bio silovit, vozači su izgubili kontrolu nad vozilima, oba automobila su prešla na levu stranu puta i udarila o betonsku ogradu. U potpuno smrskanom „jugu” poginule su dve ženske osobe – izjavio je, po uviđaju, Milenko Lazarević, istražni sudija Okružnog suda u Čačku.

Lazarević nije mogao da kaže šta je bio uzrok nesreće koja se tragično završila.

To će utvrditi dalja istraga u koju je uključen i vanredni tehnički pregled vozila.

Udes je potpuno zaustavio saobraćaj na ovom delu magistrale u trajanju oko tri sata.

B. Lomović

[objavljeno: 31/08/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.