Sudar u Vreocima odneo dva života

Izvor: Blic, 15.Mar.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar u Vreocima odneo dva života

Dve osobe su poginule, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 16.30 na Ibarskoj magistrali, u mestu Vreoci. U direktnom, čeonom sudaru dva automobila marke „jugo" živote su izgubili Jasmina V. (32), kao i jedna mlađa osoba čiji identitet do zaključenja ovog broja nije utvrđen, dok je teško povređeni Borisav A. (80) prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Do sudara je došlo kada je devojka koja je išla iz pravca Lazarevca preticala kolonu vozila i direktno se sudarila sa drugim „jugom" koji je išao u pravca Čačka, u kome su se nalazili Borisav A. i muškarac star oko 30 godina, koji je ispao iz automobila i na mestu ostao mrtav. Devojka koja je upravljala drugim automobilom je nekoliko minuta posle nesreće davala znake života, ali je nedugo zatim podlegla povredama, dok je Borisav A. izvučen iz kola i prevezen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Kako smo nezvanično saznali iz Urgentnog centra u toku večeri, njegovo stanje je stabilizovano posle ukazane pomoći. Na automobile je prilikom sudara naleteo i D. J. koji je upravljao automobilom marke „mazda", ali niko iz tog vozila nije povređen. Uviđaj je trajao dva sata, nakon čega je saobraćaj ponovo normalizovan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVIJE OSOBE POGINULE, JEDNA TEŠKO POVRIJEĐENA

Izvor: Kurir, 15.Mar.2009

BEOGRAD, 14. MARTA (SRNA) - Dvije osobe su poginule, a jedna je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, na izlazu iz naselja Stepojevac, javljaju beogradski mediji. U sudaru, koji se dogodio oko 17.00 časova, učestvovala su dva automobila marke "jugo"....

Nastavak na Kurir...

UŽAS NA IBARSKOJ

Izvor: Press, 15.Mar.2009

U sudaru dva „juga" poginula Jasmina Vučić (32) iz Lazarevca i neidentifikovani muškarac, Borislav Anđelić (80) iz Barajeva teško povređen. .Jasmina Vučić (32) iz Lazarevca i zasad još neidentifikovani muškarac srednjih godina poginuli su, dok je Borisav Anđelić (80) iz Barajeva...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.