Radovi na vodovodnoj mreži

Izvor: Studio B, 08.Jul.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog radova na crpnoj stanici „Lipovica" u sredu, 10. jula, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u Barajevu, Gunjicama, Guncatima, naseljima duž Ibarske magistrale, naseljima duž Ripanjskog puta i selu Leskovac.

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđene su autocisterne.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << osnovne potrebe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

  Blok 21, duž Ulice Milentija Popovića, bez vode 10. jula

Potrošači u Bloku 21, duž Ulice Milentija Popovića, i Bulevaru Mihajla Pupina 3 biće bez vode u sredu, 10. jula, od 7 do 23 sata zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Novom Beogradu. Za najnužnije potrebe obezbeđene su autocisterne s pitkom vodom, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a njihove ekipe će se truditi da radove završe u najavljenom roku.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog preduzeća na telefon 3606-606, kao i na veb-dresi www.bvk.rs.

 

Radovi na vodovodnoj mreži na Zvezdari

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Zvezdara u četvrtak, 11. jula, od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Dimitrija Tucovića (neparna strana, od broja 1 do broja 13) i Ruzveltovoj (između Dimitrija Tucovića i Mije Kovačevića).

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je autocisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

 

 
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.