Putevi mokri, više odrona zbog kiše

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi mokri, više odrona zbog kiše

Auto-moto savez Srbije upozorava na da su zbog kiše putevi mokri i odroni češći kroz stenske useke i klisure, a najviše duž Đerdapske i Ibarske magistrale.
Prema informacijama JP "Putevi Srbije", neprohodni su putni pravci Odvraćenica-Preko Brdo, Kriva Feja-Besna Kobila-Gornja Ljubata - veza sa putem 234.
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prelazima su do 30 minuta.
Zbog radova na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, na deonici od zone "Hitna Pomoć" do naplatne stanice Bubanj Potok, za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i zaustavna traka.
Na delu državnog puta I A reda broj 1, (auto-put Beograd-Niš), kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd. Saobraćaj se u dužini od oko 600 metara obavlja samo brzom trakom.
U toku su pripremni radovi na popravci autoputa E-75 između Malog Požarevca i Ralje u smeru ka Nišu. Radovi se izvode svakim danom, sem nedelje, u vremenu od 08.00 do 17.00.
Zbog izgradnje Koridora 10 na auto-putu E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, između Poloma i Prevalca i kod mesta Gramađe.
U toku su i radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I-B reda broj 21, deonica Kosjerić-Požega, u mestu Pesak. Vozila se naizmenično propuštaju.
Na području Užica, put IB-28 Dub-Rogačica zatvoren je zbog klizišta u Kostojevićima.
AMSS upozorava na moguću pojavu sitnih odrona u klisurama i usecima na području Niša, dok u višim predelima oko Vranja mestimično ima snega do tri centimetara, a na kritičnim mestima ima nanosa i do jednog metra.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.