Prete mi iz kabineta   jednog ministra

Izvor: Blic, 18.Nov.2011, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prete mi iz kabineta jednog ministra

Pismo sa pretnjom smrću pisano je u Beogradu, u istim onim štabovima u kojim su mi smrtne presude, pre i posle zločina na Ibarskoj magistrali, takođe izricale neke crne ruke, ose, pauci... Isti je to scenario i nimalo se slučajno ne poklapa sa trenutkom kada mi javno prete i neki ministri i kada traže da budem ućutkan, odgovara Vuk Drašković, lider Srpskog pokreta obnove, na pitanje “Blica” ko stoji iza organizacije “Crna ruka” koja mu je pre dva dana poslala pismo sa pretećim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porukama.

On u intervjuu za naš list navodi i da mu je pre petnaestak dana stiglo slično pismo i to elektronskom poštom iz Beograda. U njemu su, kako kaže, na listi osuđenih na smrt još mnogi, a među njima je i predsednik Srbije Boris Tadić.

Opširnije u štampanom izdanju
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.