Policijske zasede za drumske pljačkaše

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 06:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijske zasede za drumske pljačkaše

Policijske patrole u civilnim automobilima poslednjih dana čekaju na nekoliko lokacija kako bi iz zasede uhapsile preostale članove maloletničke grupe koja kamenuje, a zatim i pljačka vozače stranih šlepera na delu obilaznice oko Beograda.

Samo u poslednjih nedelju dana, dogodila su se tri identična napada na obilaznici - kamenovanje, a zatim pljačka vozača šlepera stranih kompanija. Zahvaljujući policijskim zasedama, prilikom poslednjeg pokušaja pljačke trojica napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su uhapšena na potezu između Ibarske magistrale i Ostružnice.

Grupa pljačkaša je funkcionisala tako što su presretali kamione na obilaznici i kamenjem razbijali stakla. Jedan mladić ostane u blizini puta dok vozač kamiona ne izađe. U tom trenutku kad vozač zaustavi šleper i izađe na put, iza leđa mu prolaze još dvojica pljačkaša koji iz kabine kradu novčanik ili napadaju šofera.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.