Poginula u sudaru pežoa i kamiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula u sudaru "pežoa" i kamiona

KRALJEVO -

Na Ibarskoj magistrali u mestu Bojanići, kod Kraljeva, u saobraćajnoj nesreći jutros je poginula 43-godišnja Biserka B. iz Kosovske Mitrovice, saopštila je kraljevačka policija.

Kako je navedeno, do nesreće je došlo u 9:50 sati, kada su se sudarili putnički automobil "pežo" kojim je iz pravca Raške upravljala Biserka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << B. i teretno motorno vozilo marke "volvo" sa prikolicom, vlasništvo "Trgokomerca" Aranđelovac, kojim je iz suprotnog smera upravljao Miodrag S. (42).

Od zadobijenih povreda Biserka B. je preminula je na licu mesta.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika Saobraćajne policijske ispostave u Kraljevu.

Pričinjena materijalna šteta ceni se na oko dva miliona dinara. Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu do 12:40 sati, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tragedija na Ibarskoj magistrali: Žena poginula u sudaru "pežoa" i kamiona

Izvor: S media, 01.Dec.2012

Na Ibarskoj magistrali u mestu Bojanići, kod Kraljeva, u saobraćajnoj nesreći jutros je poginula 43-godišnja Biserka B. iz Kosovske Mitrovice, saopštila je kraljevačka policija...Kako je navedeno, do nesreće je došlo u 9:50 sati, kada su se sudarili putnički automobil "pežo" kojim je iz pravca...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.