Na graničnim prelazima se čeka do pola sata

Izvor: Blic, 16.Avg.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima se čeka do pola sata

Na graničnim prelazima vozila se danas zadržavaju do 30 minuta, a ni na naplatnim rampama na autoputevima nema dužnih zadržavanja, saopštio je Auto - moto savez Srbije.

Saobraćaj u Srbiji je umerenog inteziteta i obavlja se bez posebnih prekida.

Tokom dana, prema prognozama metereologa, moguća je kiša u planinskim predelima i na krajnjem severu zemlje.

Vozačima se savetuje da bude posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oprezni na deonicama kroz klisure i useke, zbog učestalih odrona.

Učestali su odroni na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, kroz Ovčarsko - Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru.

Odrona ima i na deonicama od Kučeva do Majdanpeka, Kosovska Mitrovica - Ribariće - granica sa Crnom Gorom, od Raške -Kosovska Mitrovica i na regionalnim putevima u višim predelima Ivanjice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.