Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Okt.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorista poginuo, saputnica kritično

Vozač motora Nemanja Beljić (21) poginuo je, a njegova saputnica Vesna Ranković (35) zadobila je teške povrede u sudaru sa „golfom 3“ juče na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca. Hitna pomoć prevezla je devojku na odeljenje reanimacije u beogradski Urgentni centar.
Sudar se dogodio oko 16.30 nedaleko od jezera Očaga u trenutku kad se „golf 3“ nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao J. J. (70), sa zemljanog puta uključivao na Ibarsku magistralu. Na njega je tada velikom brzinom naleteo motor koji se kretao ka Beogradu.
- Kad su udarili u auto, preleteli su preko njega. Mladić je preminuo na licu mesta, a devojka je teško povređena. Na istom mestu 2008. vozeći motor poginuo je 26-godišnji mladić – rekao je za Kurir jedan očevidac.
- Devojka je mnogo iskrvarila i primljena je u teškom stanju. Zadobila je prelome karlice i desne butne kosti. Trenutno se nalazi u operacionoj sali – rekli su u Urgentnom centru.
(A. S. B. – D. T.)
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.