Magla usporava saobraćaj u gradu

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla usporava saobraćaj u gradu

Magla u čitavom Beogradu usporava saobraćaj koji je trenutno najintenzivniji na prilazima gradu i u njegovom centru, rečeno je jutros u Žutom taksiju.

Magla pogotovu usporava saobraćaj na Zrenjaninskom putu u pravcu Beograda, istakli su u tom udruženju.

Usporeno se odvija saobraćaj i na Ibarskoj i Savskoj magistrali u pravcu centra grada, kao i na prilazima "Gazeli” sa obe strane i na tom mostu, kažu u Žutom taksiju.

Zbog završetka radova u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bulevaru Kralja Aleksandra vozila javnog gradskog prevoza na autobuskim linijama 20 i 309 i tramvajskim 5, 7 i 14 ponovo saobraćaju redovnom trasom, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović.

Obradović je istakao da su završeni radovi u Bulevaru Kralja Aleksandra gde je bila pukla vodovodna cev.

Na beogradskim ulicama su 1.332 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.085 autobusa, precizirao je Obradović. Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić.

Povezane vesti: Gusta magla u Beogradu i na autoputu do Inđije
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.