Lančani sudar na Ibarskoj magistrali

Izvor: Studio B, 04.Maj.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na Ibarskoj magistrali

U sudaru na Ibarskoj magistrali, koji se danas oko podneva dogodio kod skretanja za Sremčicu poginula je jedna žena, a povređeno je osam osoba, među kojima i četvoro dece.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je žena (40) poginula na licu mesta, dok je u veoma teškom stanju muškarac (67) koji je prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.   

"U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je politrauma, on ima povredu glave, stomaka i otvorene i prelome", rekla je Macura.   

Kako je navela u nesreći su povređena dva dečaka i dve devojčice. Dečaci, od pet i deset godina, prevezeni su u Dečju bolnicu u Tiršovoj, dok su devojčice stare pet i osam godina, prebačene u Urgetni centar.   "Dečak od 10 godina zadobio je povredu kičme, dok je drugom dečaku od pet godina povređen stomak. Obe devojčice imaju povrede glave", rekla je Macura.   

Ona je navela da je u nesreći lakše povređena i majka devojčica, kao i dvojica muškaraca koji su sa povredama glave prebačeni u Urgentni centar.   U MUP-u je agenciji Beta rečeno da je u toku uviđaj i da su u sudaru učestvovala dva putnička vozila i cisterna Knez petrola koja je prevozila naftu, ali da nema curenja niti opasnosti.   

Saobraćaj na tom delu Ibarske magistrale je usporen. Na mestu nesreće su i vatrogasno-spasilačke ekipe.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.