Još dve osobe izgubile život na putu

Izvor: Studio B, 11.Avg.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dve osobe izgubile život na putu

Na Ibarskoj magistrali, na delu puta između Ljiga i Gornjeg Milanovca, kod mesta Ugrinovci, oko ponoći se dogodila saobraćajna nesreća.

U sudaru autobusa i putničkog vozila, kako prenosi Blic, poginule su dve osobe.

Automobil je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u autobus koji se kretao ka Crnoj Gori. Na mestu sudara stradali su vozač i suvozač iz automobila, a dvoje dece iz tog vozila prevezeni su u beogradski Urgentni centar, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Blic navode Telegrafa.

Putnici iz autobusa nemaju ozbiljnije povrede.

Kako je jutros saopštilo JP "Putevi Srbije" , saobraćaj na ovoj deonici je delimično je normalizovan, a vozila ce naizmenično propuštaju iz oba smera na 10 minuta.

Očekuje se potpuna normalizacija saobraćaja, jer su radovi na čišćenju i uklanjanju prepreka u toku, navode "Putevi Srbije".

Na učesnike u saobraćaju se apeluje da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.