Funkcioneri DSS-a imali saobraćajnu nezgodu

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioneri DSS-a imali saobraćajnu nezgodu

U saobraćajnoj nezgodi na Ibarskoj magistrali, na deonici u blizini Meljaka, učestvovao je i automobil u kome su se nalazili funkcioneri Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i Uroš Janković.

Kako je predsednik DSS Miloša Jovanovića rekao za Večernje novosti, Janković i on su se uputili za Kosjerić. Sve se dogodilo izenada, kada ih je iz suprotne trake udarilo vozilo, koje je pri velikoj brzini prešlo u suprotnu traku.

"Nesrećni čovek je zaspao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za volanom i njegovo vozilo ušlo je u našu traku. Samo zahvaljujući našem iskusnom vozaču izbegnuta je tragedija, uspeo je da skrene i tako izbegne direktni sudar", rekao je Jovanović.

Prema rečima predsednika DSS, na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta, a on i Janković prevezeni su u Urgentni centar kako bi bili pregledani. Direktor DSS je ugruvan.

"Teren pored puta je sa strane ravan i izbegnuta je mogućnost da dođe do prevrtanja kola. Izašli smo iz vozila, kao i čovek koji je izazvao nesreću. Čovek je bio u šoku posle svega što se dogodilo. Srećom sve se na kraju dobro završilo", rekao je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.